Google Plus Facebook
 

Drooghmans Gevelbekleding

Niets te groot of te klein

Drooghmans Geveltechnieken Nieuwbouw of renovatie? Particulier of projectontwikkelaar? Openbaar bestuur, zorginstelling of commerciële onderneming? Architect of bouwheer? Onze actieradius bestrijkt de volledige Benelux. Voor Drooghmans Gevelbekleding bestaan te kleine of te grote projecten niet. Wij realiseren zowel bescheiden opdrachten van 70 m² als grote uitdagingen van 7.000 m². Wilt u een volledig gebouw bekleed zien met nieuwe gevelbekleding? Eén gevel? Of slechts enkele aandachtstrekkers? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, ook niet als het ‘specials’ of bijzondere projecten zijn.

Het juiste adres voor gevelbekleding

Drooghmans Geveltechnieken Bij Drooghmans Gevelbekleding bent u aan het juiste adres. Wij focussen onze bedrijfsactiviteiten 100 procent op decoratieve geventileerde gevelbekleding.
Deskundig advies

Drooghmans Geveltechnieken Naast de volledige engineering kunt u ons inschakelen om de haalbaarheid van een project na te gaan, sterkteberekeningen uit te voeren en een eerste prijsraming op te maken. Het liefst zitten wij zo vroeg mogelijk – zelfs al in de ontwerpfase – met u aan tafel. Zo profiteert u maximaal van onze vakkennis in alle soorten gevelbekleding.
Totaalaanpak in gevelbekleding

Drooghmans Geveltechnieken Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor een project op ons. Dit start met het technisch uitwerken van de gevelbekleding. Vervolgens verrichten wij de nodige opmetingen, al dan niet met een beëdigd landmeter. Nadien bestellen we de nodige materialen. Tenslotte gaan we aan de slag en plkaatsen we de gekozen gevelbekleding. Alles gebeurt in eigen beheer.Flexibele teamplayer

Drooghmans Geveltechnieken Wij hechten veel belang aan een proactieve en constructieve samenwerking met andere betrokken aannemers. Directe communicatie staat centraal. Wij beschikken over allround montageteams voor gevelbekleding die we afhankelijk van de deadlines en de grootte van het project flexibel inzetten.
Perfect uitgerust

Drooghmans Geveltechnieken Drooghmans Geveltechnieken beschikt over een uitgebreid en modern machinepark om ook de meest moeilijke – lees: hoge – klussen te klaren. Ons machinepark laat onze monteurs toe om op de meest veilige en snelle manier de gevelbekleding te bevestigen.

Contact

Drooghmans NV
Ambachtsstraat 11
2490 Balen, Antwerpen

Tel. +32 (0)14 82 90 10
Fax. +32 (0)14 82 90 19
info@drooghmans.be
© 2016 - drooghmans.be Imaxx Webdesign