Google Plus Facebook
 

Soorten Gevelbekleding

Specialist in alle soorten gevelbekleding!

U kan er niet naast kijken! Steeds meer architecten, studiebureaus en bouwheren raken overtuigd van de meerwaarde van de verschillende soorten geventileerde gevelbekleding. Zowel voor nieuwbouw als renovatie biedt deze decoratieve bekledingstechniek talrijke voordelen.


Exclusieve uitstraling

Elke gevel die wij bekleden, is maatwerk. Naast de talrijke bestaande kleuren, materialen en formaten kan u kiezen voor exclusieve designs en prints. Architecten krijgen met de verschillende soorten geventileerde gevelbekleding quasi onbeperkte mogelijkheden om het uitzicht en de sfeer van een gebouw te bepalen.


Lichtgewicht aan de muur

Alle soorten gevelbekleding wegen veel minder dan traditionele gemetste gevels. Dit biedt perspectieven voor de renovatie van oude gebouwen die niet voorzien zijn op bijkomende zware belasting. Ook bij nieuwbouw levert het lagere gewicht van gevelbekleding aanzienlijke kostenbesparingen op voor de basisconstructie en fundering.


Groot isolatievermogen

Geventileerde soorten van gevelbekleding laten alle ruimte voor de gewenste isolatie. Sterker zelfs, dikwijls vormt de nood aan bijkomende isolatie bij oudere gebouwen de drijfveer om deze soorten gevelbekleding te plaatsen.


Snelle plaatsing en korter bouwproces

Het plaatsen van verschillende soorten gevelbekleding gebeurt zeer snel. Bovendien gaan wij pas aan de slag wanneer het gebouw volledig wind- en waterdicht is. Zo kan u al snel in het bouwproces starten met de binnenafwerking.Drooghmans Geveltechnieken biedt u meer dan 20 jaar ervaring in deze technieken.


Lange levensduur en onderhoudsarm

Geventileerde gevelbekleding staat garant voor een lange onderhoudsarme levensduur. Jarenlang onderzoek en een doorgedreven ontwikkeling hebben geleid tot duurzame materialen en aangepaste bevestigingstechnieken in quasi alle soorten gevelbekleding.Gevelbekleding op maat van elke gevel

Ieder ontwerp of gevel vraagt een aangepast bekledingsmateriaal. In nauwe samenspraak selecteren we de gevelmaterialen die uw gebouw de uitstralingen geven die u wenst. Voor elke toepassing werken wij bij de montage met aluminium achterstructuren, deze laten zowel een zichtbare als verdoken ophanging toe.


Glaspanelen

De reflecties en weerkaatsingen van glazen gevelbekleding verzekeren een dynamische uitstraling van uw gebouw. Creativiteit krijgt alle ruimte dankzij een ruime keuze aan kleuren aan motieven. De kleuren blijven ook doorheen de tijd onveranderd. Binnen de materiaalsoort glas gebruikt Drooghmans verschillende toepassingen waaronder geëmailleerde beglazing en zeefdruk.
Soorten gevelbekleding: Glaspanelen Soorten gevelbekleding: Glaspanelen Soorten gevelbekleding: Glaspanelen Soorten gevelbekleding: GlaspanelenSoorten gevelbekleding: Glaspanelen


Keramische panelen

Naast uitdagende kleuren die een sterke toon zetten kan u ook kiezen voor sobere tinten die uw gebouw een discrete uitstraling geven. Ook in formaten – extra breed of lang – kan u quasi eindeloos variëren.
Soorten gevelbekleding: Keramische panelen Soorten gevelbekleding: Keramische panelen Soorten gevelbekleding: Keramische panelen Soorten gevelbekleding: Keramische panelen


Volkernpanelen

Deze volkern kunstharsplaten bieden een oneindige ontwerpvrijheid dankzij het brede gamma aan kleuren, formaten, vormen, texturen, afwerkingen en montagemogelijkheden. Elke print is mogelijk, zelfs tekeningen die doorlopen over de verschillende panelen.
Soorten gevelbekleding: Volkernpanelen Soorten gevelbekleding: Volkernpanelen Soorten gevelbekleding: Volkernpanelen


Panelen in vezelcement

Panelen in vezelcement – vervaardigd uit natuurlijke materialen – zijn het summum voor architecten die zich willen onderscheiden met creatieve en hedendaagse geveloplossingen. Rechtlijnig of gebogen, strak of minder strak, … alles is mogelijk. Dezelfde ruime keuze hebt u voor het kleurenpallet met talrijke verfijnde kleurnuances.
Soorten gevelbekleding: Vezelcement panelen Soorten gevelbekleding: Vezelcement panelen Soorten gevelbekleding: Vezelcement panelen


Kunststofpanelen

Deze massieve solid surface panelen kennen een enorme veelzijdigheid. Ze steken elke gevel in een trendy kleedje. Een echte eyecatcher! Het gamma is quasi onbeperkt
Soorten gevelbekleding: Kunststofpanelen Soorten gevelbekleding: Kunststofpanelen Soorten gevelbekleding: Kunststofpanelen Soorten gevelbekleding: Kunststofpanelen

Contact

Drooghmans NV
Ambachtsstraat 11
2490 Balen, Antwerpen

Tel. +32 (0)14 82 90 10
Fax. +32 (0)14 82 90 19
info@drooghmans.be
© 2016 - drooghmans.be Imaxx Webdesign